Vellykket frivilligkveld på kvinnehelsehuset

 Det var fantastisk å se at så mange er interessert i å bli frivillig på vårt nyåpna kvinnehelsehus.

Vi er i full gang med å planlegge høstens aktiviteter og kvinnehelsehuset er helt avhengig av frivillige for å få hjulene i gang. Frivillige er kjernen og kraften i det vi gjør, de har tid og det er akkurat det kvinnene som besøker oss trenger. Å bli tatt imot av noen som har tid til å lytte og vise vei.

Etter god mat og kaffe i koppen hadde vi en omvisning i lokalene og en presentasjon av høstens tilbud. Flere gikk hjem med tanker og idéer for hvordan de kan bidra med sin innsats og engasjement for å bedre kvinners helse og liv.

IMG 0080

Mulighetene og tilbudene fremover

Høstens program kommer til å bestå av et bredt tilbud. Fra månedlige temakvelder med dagsaktuelle kvinnehelsetematikk, til barseltreff for minoritetskvinner, jentetreff, språktrening og ulike tilbud for voldsutsatte kvinner – for å nevne noe. Her er det altså mange ulike måter frivillige kan delta på. Om du brenner inne med en egen idé til hva vårt kvinnehelsehus kan tilby, er vi også interessert i å høre om det. 

Om du ikke hadde anledning til å komme på vår frivilligkveld, vil det komme flere muligheter. Vi planlegger allerede en ny informasjonskveld til høsten, men du kan allerede nå sende oss en e-post om du er nysgjerrig og vil melde din interesse eller stikke innom oss på dagtid. 

Kontaktinfo: kvinnehelsehuset@osf.no

Besøk oss: Kvinnehelsehus Oslo, Hagegata 32. 

Vi gleder oss til fortsettelsen!