Hils på vår nye kommunikasjonsansvarlig!

Mona 1Vi har fått en ny kollega! Denne uken startet Mona Sjøli i rollen som  Kommunikasjonsansvarlig for markeds- og medlemsarbeid. Med en imponerende bakgrunn innen medievitenskap og en lidenskap for kvinnehelse, har Mona trådt inn i rollen som kommunikasjonsansvarlig med både erfaring og engasjement. Vi har stilt Mona noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne.

Kan du dele litt om din bakgrunn og hvordan den har formet veien din til Oslo Sanitetsforening?

Med en master i medievitenskap, erfaring som kommunikasjonsrådgiver og et voksende engasjement for kvinnehelse -og liv, ble stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Oslo Sanitetsforening et naturlig neste steg for meg. Med flere års erfaring fra medlemsorganisasjoner, både sekretariat og styrearbeid, går jeg inn i rollen med en viss trygghet. Samtidig er det utrolig spennende tider å komme inn i – Oslo Kvinnehelsehus har nettopp åpnet og det er mye nytt å sette seg inn i. Oslo Sanitetsforening har også ellers et svært bredt aktivitetstilbud som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med.

  • Hva blir din rolle i Oslo Sanitetsforening, og hva gleder du deg mest til i din nye jobb? 

Stillingen min er Kommunikasjonsansvarlig for markeds- og medlemsarbeid, så jeg skal jobbe bredt med kommunikasjonsarbeid i OSF. Det jeg gleder meg aller mest til å nå er å bli bedre kjent med alle tilbudene, få møte de frivillige og bidra til å gjøre Oslo Kvinnehelsehus kjent for alle som har behov for det.

  • Hva var det spesifikke som tiltrakk deg ved Oslo Sanitetsforening? Er det spesielle prosjekter eller initiativer du ser frem til å være en del av?

Det som trakk meg til Oslo Sanitetsforening var muligheten til å kombinere mitt store engasjement for kommunikasjonsarbeid og kvinnehelse. Å kunne bidra til å øke bevisstheten og engasjementet rundt dette viktige temaet er en viktig drivkraft for meg.

Vi håper dere kan hjelpe oss å ønske Mona hjertelig velkommen til Oslo Sanitetsforening!