Helt siden 2012 har OSF drevet «Sisterhood» – et gratis tilbud for ungdomsskolejenter i nærmiljøet. På Sisterhood møtes en fast gruppe jenter ukentlig og har det hyggelig sammen. Her snakker vi om ting som opptar jentene, og tar tak i hva det vil si å være tenåringsjente i dag.

Vi har som mål at Sisterhood skal være med på å styrke jentenes selvtillit og selvfølelse. Hos oss har vi et spesielt fokus på mestring, vennskap og respekt for hverandre. Sisterhood er et fristed fra omverdens press og forventninger. Vi jobber for å skape en avslappet atmosfære, der alle skal få være akkurat den man er. På Sisterhood hyller vi særegenheter – både på  innsiden og utsiden.

Loes sh

Sisterhood-jentene møtes hver tirsdags ettermiddag på vårt herlige jenterom. Vennskap, fordommer, fremtid og forelskelse er blant flere temaer som blir tatt opp når jentene møtes. Vi tar også med oss jentene på ulike aktiviteter og opplevelser, som blant annet yoga, matlaging, keramikkverksted, maling og teatersport. Jentegruppen dannes i september, og følges gjennom et skoleår.

bestfriends cute enjoyment friends 1449671

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss på oslo.sanitetsforening@osf.no eller 23 22 21 10