Fastelavnsris

I over 70 år har Sanitetskvinnene solgt ris for å få inntekter til lokalt samfunnsnyttige arbeid, og forskning på kvinnehelse og typiske kvinnesykdommer.

Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening fastelavnsverksted, for å gjøre fjær og kvister om til hundrevis av fargerike fastelavnsris. Alle er hjertelig velkommen til å delta.

Fastelavnsriset koster 75 kroner.

Gjennom ditt kjøp bidrar du til å finansiere det frivillige arbeidet sanitetskvinnene gjør på ditt hjemsted og til nasjonale tiltak.

Maiblomsten

Kjøper du Maiblomsten støtter du Sanitetskvinnenes arbeid for barn og unge. Inntektene går til et bredt spekter av arbeid.  For å styrke barns språkutvikling og behov for voksenkontakt, tilbyr Sanitetskvinnene «Lesevenn» som er knyttet opp mot skolefritidsordningen eller det lokale biblioteket. I tillegg til å lese høyt for barn, gir frivillige Sanitetskvinner av sin tid og lager hjemmelaget skolefrokost, lærer bort håndarbeid og gir barn som har det vanskelig over tid en «drømmedag» med Min dag i dag.

Den store sommerfesten

Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening en stor sommerfest i Solskinnsveien 12. Det er åpent for alle og det blir servert deilig mat fra hele verden. Her er det levende musikk og underholdning for barn og voksne. Arrangementet er gratis og alle i alderen 0 til 100 år er invitert. Her kommer det ofte naboer, frivillige, medlemmer, deltakere –  noe som skaper en ordentlig stemningsfull sommerfest!

Epledugnad

I Solskinnsveien 12 er vi så heldig å ha en stor hage med nydelig epletrær. De blomstrer så fint om våren og om høsten titter det frem en haug med saftige epler. Og disse kan vi ikke la falle til jorden og svinne hen. Derfor arrangerer vi epledugnad hvert år. Da samler vi store og små, alle som har lyst, til epledugnad.

Eplene plukkes og vi lager eplesyltetøy, eplechtutney, eplekake og tilslørte bondepiker! Bli med på verdens koseligste dugnadsdag!

Juletrefest

Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening en koselig juletrefest for hele familien. Vi serverer mat og drikke, går rundt juletreet og har underholdning for barna denne kvelden. Et gratis arrangement, som er åpent for alle.