Fastelaven 3

Fastelavnsris

I over 70 år har Sanitetskvinnene solgt ris for å få inntekter til lokalt samfunnsnyttige arbeid, og forskning på kvinnehelse og typiske kvinnesykdommer. Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening fastelavnsverksted, for å gjøre fjær og kvister om til hundrevis av fargerike fastelavnsris. Alle er hjertelig velkommen til å delta.

Fastelavnsriset koster 75 kroner. Gjennom ditt kjøp bidrar du til å finansiere det frivillige arbeidet i OSF, samt nasjonale tiltak. Les mer om fastelavnsris her.

NKS 2484

Maiblomsten

Kjøper du Maiblomsten støtter du Sanitetskvinnenes arbeid for barn og unge. Inntektene går til et bredt spekter av arbeid.  For å styrke barns språkutvikling og behov for voksenkontakt, tilbyr Sanitetskvinnene «Lesevenn» som er knyttet opp mot skolefritidsordningen eller det lokale biblioteket. I tillegg til å lese høyt for barn, gir frivillige Sanitetskvinner av sin tid og lager hjemmelaget skolefrokost, lærer bort håndarbeid og gir barn som har det vanskelig over tid en «drømmedag» med Min dag i dag. Les mer om Maiblomsten her.

DSC 8903

Den store sommerfesten

Hver juni arrangerer Oslo Sanitetsforening en stor sommerfest i Solskinnsveien 12. Her blir det servert deilig mat, og vi har alltid morsom og spennende underholdning på programmet. Dette arrangementet er åpent for alle!  Inngang er gratis og alle i alderen 0 til 100 år er velkomne! Til sommerfesten i Solskinnsveien 12 kommer det som regel både naboer, frivillige, medlemmer og deltakere –  noe som bidrar til at dette blir en ordentlig stemningsfull og fin fest.

apple tree 6035

Epledugnad

I Solskinnsveien 12 er vi så heldig å ha en stor hage med nydelig epletrær. De blomstrer så fint om våren, og om høsten titter det frem en haug med saftige epler. Disse eplene kan vi ikke la falle til jorden og svinne hen. Derfor arrangerer vi epledugnad hvert år. Da kan alle som vil komme til oss å plukke epler. Av eplene lager vi eplesyltetøy, eplechtutney, eplekake og tilslørte bondepiker! Kom og bli med på verdens koseligste dugnadsdag!

wood holiday red vintage 212311

Juletrefest

Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening en koselig juletrefest for hele familien. Vi serverer mat og drikke, går rundt juletreet og har underholdning for barna denne kvelden. Et gratis arrangement, som er åpent for alle.