4B9A6995 525x350 1

Åpne treff og aktiviteter for flyktninger:

Oslo Sanitetsforening åpner dørene for en rekke mennesker som søker en trygg havn. Vi har jobbet med  å utvikle en rekke tilbud som passer for en bred gruppe interesserte gjester i ulike aldre. Disse tilbudene er tilpasset for å imøtekomme felles interesser og ønsker blant gjestene.

Åpent treff på mandager

  • Mandager, 16.30-18.30
  • Solskinnsveien 12, Smestad

Gratis, åpent tilbud for flytninger. Målet er først og fremst å skape en trygg og sosial møteplass, hvor man kan dele erfaringer og opplevelser, og få veiledning til å nagivere ett nytt samfunn. Det er også et fokus på integrering, og å bli kjent med norsk kultur og samfunn, sosiale normer m.m.

På treffene pleier vi å lage norsk og internasjonal mat, ha samtaler f.eks. om hvordan vi feirer ulike høytidene, innføring i typiske norske idretter, ha quiz, eller se film med relevans til Norge/Skandinavia m.m. Vi vil alltid servere et måltid og snacks.

Vi tilbyr barnepass til deltakere med barn.

Inviter gjerne med deg noen og bekreft til meg hvor mange dere blir før mandag (benedikte@osf.no). Ta T-banen til stasjonen Smestad med linje 2 og 3. Derfra er det 10 minutter å gå til huset.

OBS: Vi har ikke individuell veiledning, vi veileder ikke for eksempel i juridiske spørsmål, men vi inviterer til et sosial og trygt treffsted der vi kan tilby barnevakt og andre aktiviteter.

Språktrening for flyktninger

  • Mandager, 18.30-20.00
  • Solskinnsveien 12, Smestad

Etter treffene på mandager kan de som ønsker delta på språktrening. Det er også mulig å kun delta på språktrening. 

Strikkegrupper

  • Onsdager, 16.00-18.00
  • Solskinnsveien 12, Smestad

Strikkegruppen er lukket med 10 kvinner og de har blitt en tett knyttet gjeng.

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam (prosjektnummer 473639).

STOTTET AV DAM DARKBLUE RGB 1 1024x1019 1

Andre tilbud i Oslo Sanitetsforening

Vi oppmuntrer våre ukrainske venner til å delta på andre tilbud i vår forening:

Onsdagstreffen

OT forside

Onsdagstreffen er et gratis tilbud for alle kvinner som ønsker en sosial og hyggelig arena å gå til, bli kjent med andre kvinner og rett og slett bare ha det gøy. Onsdagstreffen skal være en hyggelig møteplass hvor vi snakker om aktuelle temaer, baker, spiller spill, hører på musikk, blir kjent med hverandre, ler og har en fin stund sammen.

Vi tilbyr barnevakt, slik at kvinner med barn også kan delta. Sjekk ut https://osf.no/onsdagstreffen/

Kløvertur

frivillighetens ar 2022

Oslo Sanitetsforenings turgruppe Kløvertur samles en gruppe mennesker hver uke og går turer sammen i Oslo og omegn. Kløvertur er et gratis lavterskeltilbud. Våre frivillige turledere Tona og Kristin leder en turgruppe som samler menn og kvinner i alle aldre til hyggelig samvær med andre hvor man kan opplevd gleden av fysisk aktivitet og fellesskap.

  • For: kvinner og menn i alle aldre
  • Når: annenhver torsdag og søndag fra ca. 12-14
  • Hvor: Oslo og omegn

Kløverturene har 3 nivåer:

2618 = Lett tur
26182618= Middels tur
261826182618 = Krevende tur

Du finner en fullstendig oversikt over kommende turer på osf.no/klovertur/ eller vår facebook side.