Er du sosial og glad i å møte nye mennesker? Bli frivillig i Onsdagstreffen i Oslo Sanitetsforening.

iStock 535968427

Vi leter etter engasjerte kvinner som vil holde i «Onsdagstreffen» i Oslo sanitetsforening. Onsdagstreffen er et gratis lavterskeltilbud for alle kvinner som ønsker å bli kjent på tvers av språk og kultur. Fokus vil være hygge, samtaler og dagsaktuelle temaer.

 

Hva er Onsdagstreffen?

Onsdagstreffen er et gratis tilbud for alle kvinner som ønsker en sosial og uformell møteplass å gå til.  Dette er en sosial arena for kvinner, hvor de kan bli kjent med andre kvinner, ta opp forskjellige temaer, lage god mat, og bygge et sosialt nettverk. Hos oss er det mulig å være med på matlagingskurs, spillekvelder, quiz, foredrag, og andre morsomme aktiviteter, eller bare nyte en kopp kaffe og et godt måltid sammen med andre kvinner i alle aldre.

  • Hvem: Kvinner i alle aldre
  • Pris: Gratis
  • Når: hver onsdag fra 17:30-19:30
  • Sted: Solskinnsveien 12 på Smestad

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter engasjerte kvinner som liker å møte nye mennesker. Målet med prosjektet er å skape en sosial og hyggelig samlingsplass for kvinner som ønsker å møte andre på en uformell måte.

 

Hvordan organiseres oppgavene?

Kveldene ledes av en gruppe med 3-4 frivillige, som vanligvis deltar ca. 2 ganger i måneden. Dere er velkommen til å bruke huset for å printe ut oppgaver, temaer, ha interne møter etc. Som frivillig er du med å skape en sosial møteplass å gå til, bli kjent med andre kvinner, og rett og slett bare ha det gøy.

Vi holder til i flotte lokaler på Smestad, hvor alt av fasiliteter finnes. Vi har pc, projektor og flipover som kan brukes om det er ønskelig. Vi ønsker å tilby lett servering som f.eks. suppe og rundstykker, og dette vil da være en av oppgavene til gruppelederene.

 

Vil du lære mer om Onsdagstreffen, eller er du interessert i å være frivillig?

Ta kontakt med Oda Fjellang på oda@osf.no / 99127279