Gi et fastelavnsris til en du er glad i!
Sanitetskvinnene har tradisjonelt vært dyktige til å finne ulike måter å finansiere sitt frivillige arbeid på. Fastelavnsris er antakeligvis det mest kjente virkemiddelet. Inntektene forvaltes av den lokale sanitetsforeningen. Ved kjøp av et fastelavnsris bidrar du til å finansiere det frivillige arbeidet sanitetskvinnene gjør på ditt hjemsted og til nasjonale tiltak, som finansiering av ulike forskningsprosjekter.

Hva forskes det på?
Sanitetskvinnene er en av Norges viktigste forskningsaktører innen kvinnehelse. Til enhver tid har Norske Kvinners Sanitetsforening gående mellom 30-40 forskningsløp. Alle har som formål å tette kunnskapshull. Spiseforstyrrelser, forebygging av skjønnhetstyranniet, menstruasjonsforstyrrelser og beinhelse er eksempler på hva som forskes på i dag.

Årlig fastelavnsverksted
Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening fastelavnsverksted, for å gjøre fjær og kvister om til hundrevis av fargerike fastelavnsris. Alle er hjertelig velkommen til å delta. Følg med i vår aktivitetskalender hver januar/februar for mer informasjon om tid og sted.

Ønsker du å kjøpe fastelavnsris eller delta på fastelavnsverksted? Ta kontakt med administrasjonen: oslo.sanitetsforening@osf.no / 23 22 21 12.