kvinnehels

Vi søker prosjektleder til Kvinnehelsehuset!

Oslo Sanitetsforening søker nå en engasjert prosjektleder til å lede etableringen av hovedstadens første Kvinnehelsehus på Tøyen innen første halvår av 2024.

Hva går jobben ut på?
I samarbeid med Bydel Gamle Oslo og som en del av Oslo kommunes satsing på lavterskeltilbud til familier, blir du en sentral aktør i etableringen av Kvinnehelsehuset. Huset skal være et sted med supplerende lavterskel helse- og veiledningstilbud, samt frivillige aktiviteter som styrker kvinners helse, livskvalitet, og nettverk. Det er allerede etablert Kvinnehelsehus i Bergen, Drammen, og Kristiansand.

Dine ansvarsområder:
Som prosjektleder blir du bindeleddet mellom interne aktører og husets ansikt utad. Du vil representere sanitetskvinnenes vertskap i det nye huset, og arbeidet innebærer tett samarbeid med lokale sanitetsforeninger, nasjonal prosjektgruppe, andre organisasjoner, kommune og veilednings- og helsetjeneste.

Hvem søker vi?
Vi søker etter deg er opptatt av kvinnehelse, samarbeid og prosjektarbeid. Det er en fordel om du har erfaring med organisasjonsarbeid eller frivillig arbeid, og om du er flerspråklig.

Trykk her for å lese mer om stillingen.