ragnhild

Ragnhild Lerø er ansatt som ny daglig leder i OSF

Det er med glede vi kan fortelle at Ragnhild Lerø (f. 1981) er ansatt som ny daglig leder i Oslo Sanitetsforening.

Ragnhild har solide faglige kvalifikasjoner for stillingen som daglig leder hos oss, med en master i sosiologi fra Universitetet i Oslo, videreutdanning i veiledningsfaget, samt en påbegynt master i Organisasjon og ledelse fra NTNU. Hun har i tillegg tung bakgrunn fra frivillig sektor med blant annet over ti år som økonomi og administrasjonssjef i Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS), som administrativ leder for Kirkens Nødhjelp ungdomsorganisasjon Changemaker, og som ungdomskonsulent for Norsk Folkehjelp.

Ragnhild representerer den sterke kombinasjonen som vi ønsket oss til stillingen, med solid formell faglig bakgrunn, tung kompetanse på personalledelse, og også lang erfaring med daglig drift og administrasjon av ideell virksomhet. Hun er i dag virksomhetsleder for Helsesenteret for papirløse i Oslo, Kirkens Bymisjon/Røde Kors.

Ragnhild begynner i stillingen 1. februar 2024. Vi gleder oss stort over å kunne ønske henne hjertelig velkommen til oss i Oslo Sanitetsforening!

Befaring scaled

Fra høyre: Byggmester Emil Horgen, leder for Tøyenhelsa Espen Patsis, Ragnhild Lerø, og styremedlemmer i OSF Sanna Emtinger, Hanan Abdelrahman og Berit Solberg-Olsen på befaring på Kvinnehelsehuset