Fin gjeng

VÆRET SVIKTET, MEN STEMNINGEN VAR PÅ TOPP

I går var frivillige fra Home-Start på en herlig tre-timers båttur i Oslofjorden.

Vi trosset regn og skyer og møtte opp på kaia i vindjakker og skjerf. Seilbåten Helene skulle ta oss rundt i Oslofjorden, selv om det var den gråeste dagen siden april hadde vi en veldig koselig kveld. Nye og gamle frivillige var samlet, vi spiste nydelige reker og vi skålte med noe godt i glasset.

Sikten var ikke den beste og bølgene slo høyt i starten av turen, men så roet havet seg og vi fikk en forholdsvis rolig båttur. Det var en frisk og fin opplevelse.

Home-Start er et lavterskeltilbud til barnefamilier som trenger og har behov for litt avlastning og hjelp i en utfordrende periode i livet. Vi i Home-Start er helt avhengige av de frivillige som stiller opp og gir av sin tid og besøker en familie en dag i uken i noen timer, dette er et samarbeid som varer over 6 måneder.

Denne flotte båtturen fikk vi sponset av Bygdøy Brew. De har selv fått hjelp av Home-Start og følt på kroppen hvor godt det er å få en hjelpende hånd i en vanskelig tid, så de ville gjøre stas på de frivillige ved å gi oss en pengegave. Vi brukte en del av pengene i går, pengene vi har igjen skal vi bruke på noe sprell med de frivillige når høsten setter skikkelig inn.

 

TUSEN TAKK til Bygdøy Brew som gjorde dette mulig og TUSEN TAKK til alle våre fine og rause frivillige.