pexels andrea piacquadio 3768146

Spis med oss

Hvert år i uke 39 markeres Sanitetens uke av sanitetskvinner i hele landet. I år er temaet «Spis med oss», med fokus på viktigheten av å samles rundt et måltid sammen med andre mennesker.

I et krevende år hvor vi alle har kjent på isolasjon og store endringer, er det desto viktigere å være bevisst på måter å motarbeide ensomhet. Mat er en viktig del av både helse og velvære, og å dele et måltid kan være en veldig fin måte å inkludere andre. Nå som samfunnet har begynt å åpnes mer er det igjen muligheter for å samles rundt et bord for å spise og finne fellesskap.

Gjennom de siste 125 årene har mat og å dele måltider vært en sentral del av arbeidet til Oslo Sanitetsforening. Med årlige arrangementer som sommerfest, juletrefest og julebord har vi fremmet helse, sosial inkludering og fellesskap.

Selv om vi  gjerne skulle invitert alle våre medlemmer til å samles rundt et sunt og smakfullt måltid er det dessverre ikke tiden for det enda. Vi håper allikevel våre medlemmer benytter seg av tilbudene vi har, som for eksempel Onsdagstreffen, hvor man kan møtes for et måltid og hyggelige samtaler. Så gleder vi oss til å kunne invitere til større sosiale sammenkomster senere, med masse god mat!

I anledning Sanitetens uke er prisen for medlemskap for nye medlemmer i Norske Kvinners Sanitetsforening redusert til 250,- ut året. I den sammenheng ønsker vi å gi bort en gavepose til de tre første nye medlemmene som oppgir Oslo sanitetsforening som ønsket forening. Meld deg inn ved å trykke her.

gavepose