Tusen takk for hjelpen 7

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe

Tidligere i år inngikk Orkla og Norske Kvinners Sanitetsforening en flott avtale om tildeling av mat og hygieneprodukter til sårbare barnefamilier i forbindelse med Covid19-pandemien. De fantastiske frivillige vi har i Oslo Sanitetsforening troppet opp, pakket og hjalp med utkjøring av produktposene.

Totalt 105 poser har blitt distribuert til deltakere i våre tilbud Ressursvenn og Home-Start, og til Oslo Krisesenter. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra mottakere, og det er tydelig at bidraget var til hjelp hos mange.

I år er temaet for Sanitetens uke «Spis med oss», og vi fokuserer på det å samles rundt et bord eller et måltid som en viktig og sunn del av hverdagen. Dette er ikke like lett å få til å samles til store måltider i år som andre år, og mange familier er ekstra sårbare nå. Flere av deltakerne i våre tiltak har begrenset økonomi, er aleneforsørgere, eller begge deler. Da kommer slike bidrag ekstra godt med. I tillegg er det for mange godt å kjenne at noen bryr seg om dem.

Som en ekstra bonus var det ekstra hyggelig for oss å treffe deltakerne våre igjen, hjemme hos dem eller i Solskinnsveien. Vi i Oslo Sanitetsforening er så utrolig stolte og ydmyke over alle frivillige medlemmer som bidro til å gjøre det mulig å distribuere produktposene fra Orkla – tusen takk for hjelpen!