Snart er det tid for fastelavnsverksted og salg av fastelavnsris!

Bli med å bind fastelavnsris!                                                                                               

Vi håper du vil være med å delta på dette utrolig koselig og meningsfulle tradisjonsarbeidet! Det er åpent for alle og er også gøy for barn! Vi samarbeider med Manglerud sanitetsforening, Frognerparken sanitetsforening og Bygdøy sanitetsforening om felles binding! Tidene som er satt av til fastelavnsverksted er:

Mandag 13. februar kl 17 -20 Kick-off! Alle tar med en rett til et felles koldtbord.
Tirsdag 14. februar kl 16 -19 Fastelavnsbinding for alle, sammen med sisterhood-jentene. Her blir det servert kakao og fastelavnsboller!
Onsdag 15. februar kl 17 – 19.30 Kvinneprat på Tvers og alle andre binder ris!              Torsdag 16. februar kl 17 – 20 Åpent hus for fastelavnsbinding – om det er ris igjen!
 

Fastelavn 2015 012

 

Fastelavn 2015 017

Vil du være med å selge fastelavnsris?                                                                             

Når: 23. og 24. februar vil vi selge fastelavnsris på CC-Vest. Ta kontakt med koordinator Silje Solberg Tveit: 23 22 21 13 eller e-post: silje.solbergtveit@osf.no                                                                                                                                   

Lørdag 25. februar vil vi selge fastelavnsris i Spikersuppa. Ta kontakt med May Holen hvis du vil bidra med salg: 23 22 21 12 eller epost: oslo.sanitetsforening@osf.no  

fastelavnklem stor mnk19

Støtt vårt arbeid for kvinners helse og livsvilkår. Et fastelavnsris koster 75 kroner. I februar lager og selger Sanitetsforeningene fastelavnsris over hele landet og det har de gjort i 70 år. Ifølge historien, har de fargerike risene ble brukt til å vekke til live fruktbarheten hos kvinner, dyr og trær. Inntektene forvaltes av den lokale sanitetsforeningen. Gjennom ditt kjøp av fastelavnsris bidrar du til å finansiere det frivillige arbeidet sanitetskvinnene gjør i ditt nærmiljø og finansiering av forskningsprosjekt på kvinnesykdommer.

Til Facebook