Wenche

OSF’s ansikt

Denne uken blir vi bedre kjent Wenche Heimholt Isachsen.

Wenche er et varmt og godt menneske som ser deg for den du er, finner det beste i oss mennesker også er hun en dame det er veldig lett å like.

Hvem er du? 

Oppvokst i Telemark- på Ulefoss- men jeg har bodd 45 år i Oslo som jeg elsker! Nettopp pensjonert fra 18 år som nasjonal koordinator for HSF i Norge.

Før det arbeidet jeg som barnehagelærer/styrer i 20 år.

Hva engasjerer deg og hvorfor?

Politikk engasjerer meg, for det former vår hverdag. Som forhenværende lokalpolitiker i min bydel, og med fartstid i styret for en videregående skole og også styremedlem i forskjellige organisasjoner – har jeg vært opptatt av å være med på beslutninger. Jeg blir engasjert av å få være med på å gi gode oppvekstvilkår og gode rammer for oss mennesker.

Hvilke saker er spesielt viktige for deg? 

Å inkludere våre nye landsmenn, å SE hvert enkelt menneske, å bruke de magiske hverdags øyeblikkene til å å møte blikkene til hverandre.

Jeg tror aller mest på menneskemøtene. Og så er jeg veldig fasinert av barn! Alt det unike ved barn, alt det umiddelbare, hele barns verden.

Det er viktig for meg at foreldre får den støtten de trenger for at de skal få være de gode foreldrene de ønsker, men ikke alltid klarer.

Derfor har mitt arbeide i både barnehage og med Home-Start Familiekontakten i Norge vært en fantastisk reise jeg har vært så heldig å få vært med på.

Hva vet du om Oslo Sanitetsforening? 

At det er den eldste Sanitetsforeningen i Norge! Og at dere startet med HSF for 17 år siden! Jeg var så  heldig å få være med på den starten. Og så gikk jeg på kurs for å bli  familiekontakt hos dere høsten 2005. Jeg hadde tilsammen 3 utrolige fine familier i årene 2005-2006.