Skjermbilde

OFS’s ansikt

Denne uken blir vi bedre kjent med Hilde Rosenberg.

Hilde er en flott frivillig vi var så heldige å bli kjent med da vi holdt vårt Home-Start kurs i fjor.

Hvem er du?

Blid, engasjert og positiv dame, Sertifisert NLP Metacoach og jobber i dag som veileder og coach. Jeg har bakgrunn fra markedsføring, informasjon og kommunikasjon og har alltid engasjert meg i mennesker, og ikke minst er jeg glad i barn. En del av hjertet mitt ligger i hjembyen Kristiansand, men etter 30 år i Oslo, er jeg godt etablert med hus, hund og to voksne barn.

Hva engasjerer deg og hvorfor?

Jeg er opptatt av å dele, og deler gjerne min kunnskap, erfaring, energi og tid. I den grad jeg kan bidra til at noen får en bedre hverdag, så gleder det meg. Jeg får masse tilbake både av kunnskap , kjærlighet og ikke minst nye flotte bekjentskap.

Hvilke saker er spesielt viktige for deg?

Jeg er først og fremst frivillig i Home-Start. Å kunne bidra til å hjelpe småbarnsfamilier i en hektisk og krevende tid i livet er godt.  Det kan være praktiske hverdagslige gjøremål, men like gjerne det å gi av min tid, slik at små familier får et pusterom i hverdagen. Jeg har vært heldig å bli kjent med to ulike små familier til nå, og vi har knyttet bånd som beriker min hverdag vel så mye som deres hverdag.

Hva vet du om Oslo Sanitetsforening?

I OSF møter jeg engasjerte, rause og positive mennesker som brenner for folk og folks liv. De er inkluderende og imøtekommende. OSF arrangerer og inviterer til inspirerende foredrag, gode medlemstilbud, ukentlige kurs og møteplasser. I tillegg til Home-Start har jeg deltatt på sykurs og bidratt med å strikke barneklær. Jeg får tilbud om hyggelige sammenkomster og ikke minst har jeg gode, uvurderlige samtaler med mine koordinatorer i Home-Start. De er profesjonelle, rause og fleksible og kommer med gode råd. OG det serveres utrolig god mat når det står på programmet.

Jeg ble kjent med Sanitetsforeningen som barn gjennom min mormors arbeid som pasientvenn i Kristiansand gjennom mange år, og jeg er stolt av å kunne bidra med mitt i samme organisasjon.

Hva ser du på som OSF`s viktigste oppgave?

Bygge videre på de fantastiske tilbudene de har både for medlemmer og andre. Deres viktigste oppgave er å få flere til å engasjere seg og ikke minst å spre det glade budskap. OSF følger med i tiden og er tidsaktuelle på nye kommunikasjonsplattformer, tidsaktuelle tema samtidig som de er tro mot de lange tradisjonene som er opparbeidet gjennom mange år. At de fortsatt gjør seg bemerket ved å selge fastelavensris og maiblomster vekker gode minner.

Keep on the good work!