05.05 Barn bilde 1

Nyttårsforsett

Januar er måneden hvor mange bestemmer seg for å gjøre noe, ta grep enten det er å begynne å trene mer, slutte å røyke, besøke familien oftere eller bli frivillig eller medlem i en organisasjon.

Hvorfor ikke bli medlem i Norges største organisasjon?

Når du blir medlem hos oss vet du at du bidrar og hjelper oss å gjøre en flott innsats for samfunnet.

Når du støtter Oslo Sanitetsforening er du med på å holde hjulene igang, du bidrar til at vi kan forsette å forske på helsen til kvinner, og tilby alle de gode tilbudene som vi har.

Vil du bli frivillig familiekontakt i Home-Start eller Ressursvenn? Nytt kurs starter torsdag 23. januar. Disse kursene er gratis, meget lærerike og interessante og ikke minst godt for CVen din. Ønsker du å vite mer, eller melde deg på, så send en epost til pamelding@osf.no 

Her er noen av tilbudene våre;

Integrering og inkludering

Språkvenn er en hyggelig møteplass for norskspråklige og minoritetsspråklige kvinner og menn, hvor man har fokus på språktrening gjennom undervisning og samtale. Velkommen, tilbudet er gratis!

Venner på tvers er en gruppe med frivillige som strikker tøy og pledd til barn innlagt på Intensivavdeling på Ullevål sykehus. Dette er et hyggelig møtested, med plass til alle! Kom og gjør strikking til noe stort og meningsfylt!