medlemskveld 7sept

Medlemskveld i Solskinnsveien 12

Forrige torsdag hadde medlemmene i Oslo Sanitetsforening gleden av å lytte til en inspirerende presentasjon fra den erfarne karriereveilederen, Anita Ledang. Kveldens hovedtema var karriereendring i voksen alder, og Anita delte sin ekspertise og erfaringer med oss.

Vi startet kvelden med å dele tapasmiddag sammen. Noen var på sitt første besøk i Solskinnsveien 12, mens andre var velkjente med både huset og foreningen.

medlemskveld 7sept6

Anita tok oss med på en reise gjennom viktige aspekter av karriereendring, og vi dykket ned i temaer som «karriere og endring», «årsaker til endring», «motivasjon» og «verktøy». Disse temaene er avgjørende når man vurderer å ta et dristig skritt i arbeidslivet, spesielt når man har mange års erfaring. Anita belyste også viktige aspekter som inkludering, kvinnehelse, trivsel og utbrenthet. Dette var en øyeåpner for mange av oss, og vi innså at karriereendring handler ikke bare om jobb, men også om livskvalitet og velvære.

Etter presentasjonen hadde vi inspirerende samtaler og refleksjoner. Mange av oss kunne kjenne oss igjen i de situasjonene og utfordringene som ble diskutert. Noen av oss var så begeistret at de ønsket å dele Anitas kunnskap med familie og venner som kunne dra nytte av hennes ord. Anita delte også ut oppgaver som vi kunne jobbe med hjemme, og som ville hjelpe oss med å reflektere over våre egne verdier, både internt og eksternt.

Som en del av vårt ønske om å forbedre og tilpasse våre kommende arrangementer til medlemmenes behov, vil vi gjerne invitere deg til å delta i vår spørreundersøkelse, som du finner lenger ned på siden. Vi ønsker å høre dine tanker og meninger, dine svar vil være anonyme. Svarene dine vil hjelpe oss med å skape enda bedre opplevelser for våre medlemmer.

Kvelden ble avsluttet på en søt note mens vi koste oss med hjemmelaget eplekake, laget med epler plukket rett fra hagen.

medlemskveld 7sept3eplekake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk på denne lenken for å svare på undersøkelsen.