28. og 29. oktober i Solskinnsveien 12 vi syr Baerenett toalettmappe brodkurv For a melde deg pa send mail til pamelding@osf.no . Obs bindende pamelding 2

OBS: SYKURSET ER NÅ FULLT. Bli gjerne med på våre syverksteder; 13. oktober, 10. november og 8. desember

Tidligere sykurs vi har holdt har vært populære, og vi gleder oss stort til å invitere deg til denne kreative helgen!

Kursdetaljer:

Dato: 28. og 29. oktober
Tid: Kl. 10:00 – 15:00 begge dager
Sted: Solskinnsveien 12
Det er enkelt å komme til oss, enten du velger å benytte våre gode parkeringsmuligheter eller tar t-banelinje 2 eller 3 til Smestad, derfra tar ca 6 minutter å gå.

Hva kan du forvente å lære?
Vårt mål med kurset er å gi deg nødvendige ferdigheter til å trygt og effektivt bruke en symaskin. I tillegg vil du få kunnskapen du trenger for å delta i våre åpne syverksteder i Oslo Sanitetsforening, som finner sted den 13. oktober 10. november og 8. desember.

I løpet av helgen vil du lære å mestre syingen av tre nyttige prosjekter: et bærenett, en toalettmappe og en brødkurv. Disse kan du ta med hjem og bruke i hverdagen eller gi som flotte gaver.
På begge dager vil vi servere lunsj, kaffe og te. Alle nødvendige materialer vil også bli stilt til disposisjon.

Påmelding

Hvis dette høres ut som noe du vil være med på, vennligst send en e-post til pamelding@osf.no for påmelding. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset, og påmeldingen er derfor bindende. Vi forstår imidlertid at ting kan oppstå, og du kanskje ikke kan delta som planlagt. Derfor setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss så snart som mulig hvis du ikke kan delta, slik at vi kan gi andre interesserte sjansen til å delta.

 

Åpent syverksted alternativ:

Hvis denne helgen ikke passer for deg, tilbyr vi også åpne syverksteder der du kan ta med ditt eget syprosjekt eller klær du ønsker å reparere. De neste datoene for våre åpne syverksteder er 13. oktober, 10. november og 8. desember. Du trenger ikke å melde deg på åpent syverksted, men det er hyggelig om du gir oss beskjed ved å trykke på ‘skal’.

Vi ser frem til å møte deg og dele vår lidenskap for sykunst!