gi

Gir masse energi og glede!

Ghislaine Wenbangomo er 24 år og frivillig i HomeStart familiekontakten. Ghislaine har lang erfaring med det å være frivillig både fra Kirkens SOS, frivillig.no og nå også i Oslo Sanitetsforening. 

Synes du at det å være frivillig tar mye av tiden din? Nei, jeg synes faktisk ikke det.

Hva gir dette deg? Mye glede! Jeg synes det er fint å være med på det å hjelpe andre, gi av meg selv, se en positiv endring.

Hvordan ser et helt vanlig treff ut? Vi møtes alltid og snakker om hva vi har gjort siden sist vi møttes. Før jeg skal besøke familien kikker jeg alltid på Oslo kommune sine sider, for der finner jeg alltid mange spennende tilbud og gode ideer. Vi besøker ofte åpne barnehager, museer, går turer, ofte er vi hjemme å leker. Det er alltid nok å finne på.

Hvem passer til å være frivillig? Alle som har lyst. Man må like barn og ønske å gi av seg selv.

Helt til slutt vil jeg tipse de som er usikre på å melde seg på kurset som starter opp nå i august.

Dra iallefall på det første møtet, så får du svar på om det er noe for deg eller ikke. Kurset er kjempe interessant og lærerikt og du kommer ikke til å angre!