Velkommen til fastelavnsverksted på Onsdagstreffen

Endelig er Onsdagstreffen tilbake!

Denne uken har de frivillige i Onsdagstreffen samlet seg for å planlegge vårhalvåret. Vi vet hvor viktig tilbud som Onsdagstreffen er i en tid hvor mange føler seg ekstra ensomme og isolerte, og vi har vært opptatt av å finne en tygg og forsvarlig måte å fortsette tilbudet på under de nåværende restriksjonene.

Nå gleder vi oss over å kunne ønske velkommen tilbake til Onsdagstreffen 26. januar fra 17:30-19:30. Vi starter halvåret med et fastelavnsverksted, noe Oslo Sanitetsforening har en lang tradisjon for. Årlig selger Sanitetskvinnene fastelavnsris for 10-12 millioner kroner,  og inntektene fra risene går direkte til Sanitetskvinnenes viktig arbeid for kvinnehelse. Dette er med andre ord en fin måte å gjøre noe meningsfullt for kvinnehelse, samtidig som man er sosial. Som vanlig starter våre frivillige med å servere et varmt måltid.

Vi har begrenset med plasser, og alle deltakere må melde seg på. Du kan melde deg på via epost til pamelding@osf.no eller på denne siden. Vi tilbyr barnepass for de som har behov for det. Vi ber om at alle som kommer har satt seg inn i smittevernsrutinene du kan lese nedenfor.

Bli med hver onsdag fra 17:30-19:30 i våre hyggelige lokaler i Solskinnsveien 12. 

Velkommen skal du være!

Klovertur 1