DSC 0176 – Kopi

Drama på kvinneprat på tvers!

Liker du teater? Eller ønsker du å bli tryggere på å snakke foran andre mennesker?

Kom på Kvinneprat på Tvers onsdag 8. februar! Da skal vi lære teaterteknikker og ha morsomme øvelser med Julie Johansen. Julie er barnevernspedagog, spiller teater og har mye erfaring i å bruke teaterteknikker som gir bedre selvtillit og gjør deg tryggere på deg selv. Velkommen til Solskinnsveien 12 kl. 17.00-19.30. Etter aktivitetene spiser vi sammen.

Kvinneprat på Tvers er en uformell møteplass der kvinner som er nye i Norge får snakke norsk, lære om det norske samfunnet og dele erfaringer med norske kvinner.

Det er barnepass på Kvinneprat på Tvers, så hvis du har barn eldre enn ett år kan du ta det/de med. Du må si ifra senest på tirsdag, så vi vet hvor mange barn som kommer. Frivillige passer barna mens mødrene deltar på Kvinneprat på Tvers.

Hver onsdag kl. 17.00-19.30 samles 15-20 engasjerte kvinner fra Norge og hele verden seg hos Oslo Sanitetsforening i Solskinnsveien 12 på Smestad. På Kvinneprat på Tvers snakker vi om aktuelle samfunnstemaer, kultur og tradisjoner i Norge og andre land. Alt foregår på norsk. Det er gratis å delta.