medlemskveld november 1

Årets siste medlemskveld

Torsdag forrige uke hadde vi årets siste medlemskveld, og for en fantastisk kveld det var!

Daglig leder, Goke, innledet kvelden med å dele spennende informasjon om kommende hendelser i foreningen. Mange var også spente på en oppdatering om Kvinnehelsehuset som snart åpner dørene, og blir en del av Tøyenhelsa H32! I januar vil huset stå ferdig, og vi gleder oss til å sette i gang aktiviteter i samarbeid med andre sanitetsforeninger i Oslo. Den offisielle åpningen av Kvinnehelsehuset vil være senere i 2024, men vi kommer til å ønske velkomne alle våre medlemmer og andre interesserte allerede denne vinteren. Vi gleder oss stort til dette nye kapittelet! Klikk her for å lese mer om Kvinnehelsehus, et av Sanitetkvinnenes nasjonale satsningsområder.  

Deretter hadde vi gleden av å høre fra Eline Rostad, rådgiver i Brystkreftforeningen. Hennes engasjerende presentasjon ga oss innsikt i viktige aspekter ved kvinnehelse og brystkreft. Vi lærte om symptomer, statistikk og fikk en grundig gjennomgang av hvordan vi kan foreta selvundersøkelse. Brystkreft er et tema vi alle er kjent med, men som kanskje mange av oss vet for lite om. Og Eline minnet oss på viktigheten av å være informert.

Neste medlemsmøte kan tilogmed kanskje bli arrangert på Kvinnehelsehuset – en spennende tanke som gir oss ekstra grunn til å glede oss til tiden fremover!

 

Verdt å merke seg – kommende arrangementer i OSF:

8. desember, kl 17-19 i Solskinnsveien 12: Åpent Syverksted! Kom og reparer noe, eller begynn på et nytt prosjekt. Se Facebook-siden vår for mer informasjon. 
11. desember, kl 17-18:30 i Solskinnsveien 12: Besøkskveld Åpne Treff. Her kan du komme og hilse på deltakere, ansatte og frivillige i Åpne treff. Mange er også veldig glad i håndarbeid og vil vise frem prosjektene sine. Vi serverer gløgg og pepperkaker!
16. desember, kl 13-16 i Solskinnsveien 12: Vernissage: »100 Faces of Embroidery» I høst har en gruppe kvinner ledet av Justyna Skowronek og Plants on people i en broderi-workshop i Solskinnsveien. Sammen har de skapt unike selvportretter som utgjør et inspirerende kunstverk, en hyllest til kvinner fra ulike steder og aldersgrupper. Kom og se det imponerende arbeidet!