arrangement bloom blooming blossom 350349

17. mai-gave

Grunnet Covid-19 har som kjent Oslo Sanitetsforening satt alle sine prosjekter på pause i en lengre periode. Både Home-Start Familiekontakten og Ressursvenn er begge prosjekter der frivillige og deltakere treffes ukentlig. Fra og med den 12. mars har imidlertid disse møtene ikke funnet sted, ettersom restriksjonene i Norge endret seg denne dagen. Nå er vi glade for at prosjektene har startet opp igjen, med jevnlige treff slik som før. Dette gjelder også tilbudet Språkvenn. Denne gruppen har hatt flere digitale treff den siste tiden, men den 19. mai vil endelig Språkvenn holdes som før i Solskinnsveien 12.

I forbindelse med 17. mai-feiringen i år velger Oslo Sanitetsforening å gi en gave til alle sine deltakere i de to prosjektene Ressursvenn og Home-Start Familiekontakten. Deltakerne i Ressursvenn mottar i dag en kasse med diverse matvarer, servietter, småflagg m.m. Home-Start Familiekontaktens familier vil mota en blomst, samt at alle våre frivillige i både Ressursvenn og Home-Start Familiekontakten, som er i aktiv kobling også vil få en blomst. Dette som et takk for deres flotte bidrag som frivillige hos oss. De frivillige i Språkvenn får også tilsendt et blomsterkort, som takk for et herlige engasjement og innsats.

20200512 152659

Oslo Sanitetsforening gleder seg over at vi endelig kan åpne opp for møter i Solskinnsveien, og ser frem til all aktivitet som er planlagt i huset fremover.

Vi ønsker dere alle en riktig fin 17. mai! Husk å ta vare på hverandre!