bilde til nettside

Velkommen til vår nye kollega!

Den 1. september startet Miriam Wik Maasø i et vikariat hos oss. Miriam har en bachelor i psykologi i fra NTNU, er 27 år og kommer fra Oslo.  Miriam blir gruppeleder for Sisterhood 2020-2021. Sammen med kollega Caroline Skjørshammer er nå i gang med rekruttering av nye jenter. I tillegg til dette skal Miriam ha ansvar for noen av foreningens prosjekter, foreningens hjemmeside og SoMe. Dere vil også se henne under OSFs ulike arrangementer, så husk og ønske henne velkommen! For at dere skal bli litt bedre kjent med Miriam, så har vi stilt henne noen spørsmål:

Er det noe du brenner spesielt for?
Jeg brenner for arbeid med barn og unge, spesielt med fokus på mestring, psykisk helse og inkludering.

Er det noe av Sanitetskvinnenes arbeid som engasjerer seg spesielt?
Gjennom flere års arbeid med barn og ungdom er jeg naturlig nok spesielt opptatt av Sanitetskvinnenes arbeid knyttet til barns helse og oppvekst. Som en strikkeentusiast synes jeg «strikk for premature» er veldig inspirerende – det er stas at håndarbeid og barnehelse kan gå hånd i hånd.

Er det noe du ser spesielt frem til å jobbe med i OSF – og hvorfor?
Jeg er veldig spent på å bli kjent med medlemmene i OSF. Jeg har allerede fått inntrykk av at OSFs frivillige er dedikerte og brenner for arbeidet de gjør. Frivillighet er noe helt for seg selv, og jeg synes det er utrolig fint å få muligheten til å bli kjent med nettopp slike ildsjeler. Ellers er jeg også veldig spent på å komme i gang med Sisterhood og de andre prosjektene jeg skal jobbe med det kommende året.

Hva tenker du det er viktig å legge vekt på i arbeid med ungdom?
Noe av det jeg synes er aller viktigst i arbeidet med ungdom er å være en åpen, omsorgsfull og trygg voksen. Det kan være mye press og forventninger på både skolen og hjemme, så jeg vil gjerne bidra til en slags motbalanse i den ellers stressende hverdagen.

 

Miriam vikariere for Susanne Urberg det neste året, som blir koordinator for Ressursvenn den perioden Goke Bressers er i permisjon. Vi er veldig glad for å ha med oss Miriam på laget det kommende året, og vi ønsker henne hjertelig velkommen!