Musikk 2

Og så kom julestemningen til Solskinnsveien 12

I går, torsdag 10. desember var både medlemmer og frivillige nok en gang samlet til julebord her hos Oslo Sanitetsforening. Og i år, som i fjor ble det en utrolig fin kveld!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

En pyntet stue med levende lys og god julemat satte stemningen, og prat og munter latter fylte rommet fra start til slutt. Det er så fint å se hvor godt alle snakker sammen. Det er på kvelder som i går vi virkelig kan kjenne på et samhold i Oslo Sanitetsforening. I går var dette et fint sted å være!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Vi takker alle dere som kom og deltok på årets julebord. Deres positive og inkluderende væremåte gjorde dette til en vellykket kveld. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

SAMSUNG CSC

Vi sender også en stor takk til Inga Stensrud og Robert Løkketangen fra Musikkhøyskolen for herlig sang og gitarspill. Juleviser av blant annet Alf Prøysen og Erik Bye  satte oss virkelig i riktig stemning. For det er jo ikke før man har hørt «Romjulsdrøm» av Prøysen at det faktisk blir jul. Spesielt fint er det jo også når det fremføres på en så varm og stemningsfull måte. Så, tusen takk!

Vennlig hilsen Oslo Sanitetsforening