7.sept 1

Medlemskveld 7. september: Karriereendring i voksen alder

Kjære medlem av Oslo Sanitetsforening!

Ønsker du å utforske muligheter for karriereendring i voksen alder? Vil du forstå hva som gir retning i arbeidslivet? Da er denne kommende medlemskvelden skreddersydd for deg!

Dato: 7. september
Tid: Kl. 17:00
Sted: Solskinnsveien 12

Program for kvelden:

Kl. 17.00: Dørene åpner
Kl. 17.15: Matservering begynner
Kl. 17.45: Foredrag og workshop ved Anita Ledang
Kl. 18.45: Rom for åpen diskusjon og mingling

 

Vi har gleden av å invitere deg til en kveld fylt med innsikt, kunnskap og refleksjon rundt temaet karriereendring i voksen alder. Dette arrangementet gir deg en unik sjanse til å dykke dypere inn i drivkraften bak karriereendringer, utforske dine personlige verdier og kompetanse, samt reflektere over spesielle aspekter ved kvinners karriereveier.

 

Hva kan du forvente på medlemskvelden?

  • Spesialgjest: Anita Ledang – Som er karriereveileder hos Manus Motivasjon vil dele sin ekspertise om karriereendring i voksen alder.
  • Anita Ledang deler sin ekspertise om karriereendring i voksen alder. Hun har en utdanning innen Siviløkonomi fra BI og en Mastergrad i Business og Administrasjon fra NHH.
    Anita har også en NLP Coach-utdannelse fra MetaResource AS. I tillegg til sin erfaring som karriereveileder, har Anita også vært instruktør for Tilrettelagt Karriereveiledning. Her har hun jobbet med mennesker som av ulike grunner har vært utenfor arbeidslivet og har bistått dem med å finne veien tilbake. I hennes foredrag vil du få innsikt i årsaker, motivasjon og livssituasjoner som påvirker karriereveivalg, spesielt med fokus på kvinners valg og helse.
  • Interaktiv Workshop: Utforsk dine verdier og kompetanse.
    Sammen utforsker vi verdien av å forstå våre personlige verdier og kompetanse i sammenheng med karriereendringer.
  • Muligheter for Nettverksbygging: Møt likesinnede og del erfaringer
    Dette er en unik mulighet til å møte likesinnede som er nysgjerrige på karriereutvikling/endring i voksen alder. Du kan dele erfaringer, hør andres historier og knytte verdifulle kontakter.


Påmelding: Da antall plasser er begrenset, anbefaler vi å sikre din plass i god tid. Det vil også være servering av varmmat, så skriv gjerne i påmeldingen om eventuelle matallergier. Påmelding kan gjøres ved å kontakte oss på pamelding@osf.no innen 4. september.