Kortreist mat

Med smak av Telemark

Torsdag 15. oktober arrangerte OSF et litt annerledes medlemsmøte i Solskinnsveien 12. Denne kvelden kom Ingeborg Lindheim til oss – en ung fruktbonde og ølbrygger i fra Gvarv i Telemark. Med seg hadde hun kurver fulle av nydelig, kortreist mat i fra Telemark. Hun hadde også med seg et par skatter i fra andre steder i Norge, som blant annet Kraftkar – en av Norges beste blåmuggost. På noen gamle, sjarmerende fjøler i fra låven på Lindheim fikk medlemmene servert fire forskjellige typer av Lindheims øl. Dette var et særegent og smaksrikt øl, tilsatt ingredienser som blant annet jordbær, salt og kirsebær.

SAMSUNG CSC

Lindheims ølkompani har så langt gjort stor suksess. I løpet av kun to år har Lindheims øl fått plass i det norske vinmonopolets hyller. Ølet har også vunnet diverse priser, og til tross for en nokså liten produksjon kan man faktisk også være så heldig å få kjøpt et glass med Lindheims øl både i Barcelona og i andre storbyer rundt om i Europa.

SAMSUNG CSC

Det er fascinerende å høre Ingeborgs historie. Dette er en dame som har turt å ta sjansen. Hun vet hva hun vil, og hun jobber hardt for å nå sine mål. Vi takker Ingeborg for et inspirerende og morsomt foredrag, og vi ønsker henne lykke til videre!