kor2

Magisk sommerfest: En uforglemmelig aften fylt med latter, glede og gode minner!

Torsdag forrige uke ble en minneverdig kveld fylt med glede og latter, for da vi strålte solen på oss og det var duket til for en fantastisk sommerfest. Hagen vår ble forvandlet til en magisk oase, og vi feiret sommeren i all sin herlighet! Så mange som 110 personer hadde meldt seg på for å feire med oss! 

tona21

Fra høyre May Cecilie Lossius og Tona Stordahl

Sommerfesten åpnet med en velkomsttale av nestleder i styret, May Cecilie Lossius. Hun ga en av våre svært aktive frivillige, Tona Stordahl en ekstra oppmerksomhet som takk for innsatsen i Oslo Sanitetsforening.

Deltakere og frivillige fra Onsdagstreffen og Åpent Treff hadde jobbet hardt i flere dager for å forberede maten til festen. De ukrainske damene fra Åpent Treff hadde laget ikke én, men to varianter av deilige ukrainske vareniki. Og gjengen fra Onsdagstreffen, med Rona i spissen, hadde lagt ned mange timer for å servere en rekke smakfulle retter, inkludert persisk salat, potetkaker, og persisk og afghansk ris. En av våre medlemmer bidro også til det fantastiske matbordet med pai.

vareniki

Vareniki verksted i kjellerstua

 

DSC 0085

Matbordet var populært blant gjestene.

DSC 0098 1

Langbordet under trærne

Fullt program for kvelden

Men maten var bare begynnelsen. For kvelden var fullspekket av aktiviteter. I stua fikk vi besøk av en tryllekunster som viste triks og illusjoner for store og små . Og man kunne besøke kjelleren som var forvandlet til et klesmarked, der kunne en finne unike skatter en kunne ta med seg hjem.

 

tryllerkunster 1

Store og små fulgte ivring med på tryllekunsteren

klesmarked 2

Klesmarkedet var fylt med flotte plagg og sko til barn og voksne.

DSC 0172

Mange utvekslet gode samtaler ved kakebordet

 

DSC 0155

De flotte kakene fikk mye oppmerksomhet

Kvelden ble avsluttet med sang og strålende stemning, takket være popkoret Cava.

DSC 0201

Kor Cava

 

DSC 0204

Kor Cava samlet alle tilstede på slutten av kvelden.

DSC 0192

goodiebag1

Alle gjestene kunne ta med seg en goodiebag på vei hjem

Det var virkelig en kveld med så mange flotte mennesker vi sent vil glemme! Vi vil gjerne takke våre fantastiske medlemmer, frivillige, Home-Start-familier og alle gjestene som gjorde sommerfesten til en suksess.

Vi vil også rette en spesiell takk til alle frivillige, deltakere og medlemmer som la inn masse innsats for å gjøre sommerfesten så fantastisk som den ble!