DSC 9024

Kom på Kvinneprat på Tvers onsdag 24. august i Solskinnsveien 12!

Vil du hjelpe kvinner fra andre land å lære norsk og finne seg til rette i samfunnet? Er du åpen for å lære masse om andre kulturer og få nye venner?

Kom på Kvinneprat på Tvers onsdag 24. august i Solskinnsveien 12 kl. 17.00-19.30. Det kommer mange nye kvinner når vi starter opp igjen for høsten, så denne onsdagen blir det aktiviteter og diskusjoner for å bli kjent og dele minner fra sommerferien. Etterpå spiser vi sammen.

Kvinneprat på Tvers er en uformell møteplass der kvinner som er nye i Norge får snakke norsk, lære om det norske samfunnet og dele erfaringer med norske kvinner. Hver onsdag kl. 17.00-19.30 samles 15-20 engasjerte kvinner fra Norge og hele verden seg hos Oslo Sanitetsforening i Solskinnsveien 12 på Smestad. På Kvinneprat på Tvers snakker vi om aktuelle samfunnstemaer, kultur og tradisjoner i Norge og andre land. Alt foregår på norsk. Det er gratis å delta.

Det er barnepass på Kvinneprat på Tvers, så hvis du har barn eldre enn ett år kan du ta det/de med. Du må si ifra senest på tirsdag, så vi vet hvor mange barn som kommer. Frivillige passer barna mens mødrene deltar på Kvinneprat på Tvers.

Mange kvinner som er nye i Norge ønsker å lære seg norsk og de kulturelle kodene. Vil du være en døråpner for dem til det norske samfunnet?