pexels padli pradana 772478

Jubileumsfeiring i en annerledes tid

I disse dager må vi alle tilpasse oss nye rutiner og regler, og Oslo Sanitetsforening er intet unntak. Kurs for frivillige utsettes, fastelavnsrisbinding er flyttet fra Solskinnsveien til den enkeltes egen stue, og vi må alle holde avstand i den felles dugnaden.

Allerede om et par uker, 26. februar, fyller foreningen 125 år. Under normale omstendigheter hadde vi åpnet dørene til Solskinnsveien 12 for å feire jubileet med medlemmer og frivillige. Sånn blir det dessverre ikke i denne omgang. Likevel blir det mulig å markere jubileet digitalt, og forhåpentligvis får vi til å feire sammen fysisk i løpet av året.

Jubileumsdagen 26. februar feires digitalt av N.K.S., med blant annet hilsener fra H.K.H. Mette-Marit og Stortingspresident Tone W. Trøen. Det blir kunstnerisk innslag ved Knut Marius fra Stjernekamp, og Fredrikkeprisen skal deles ut. Følg med på facebookarrangementet for mer informasjon og lenke til sendingen.

Vi gleder oss til å få med oss den digitale jubileumsfeiringen, og ser frem til å kunne markere sammen med alle våre medlemmer når det blir mulig.