people woman coffee meeting

Er du sosial og glad i å møte nye mennesker?

Vi søker etter en flott ledergruppe for vårt nye tilbud og prosjekt «Onsdagstreffen». Det er et gratis tilbud til alle kvinner som ønsker å bli kjent på tvers av språk og kultur. Fokus vil være hygge, samtale og dagsaktuelle temaer.

Vi trenger frivillige til å:

  • Finne ulike temaer og oppgaver for kvelden.
  • Gjøre i stand lett servering.
  • Holde god dialog med prosjektleder i OSF.
Hvordan organiseres oppgavene?
En gruppe som leder kveldene. Av erfaring er det lurt å dele opp gruppen i to og ha ansvar og være tilstede annenhver uke. Dere er velkommen til å bruke huset for å printe ut oppgaver, temaer, ha interne møter etc.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter engasjerte kvinner som vil holde i «Onsdagstreffen». Det er et nytt prosjekt og målet med prosjektet er å skape en sosial og hyggelig samlingsplass for kvinner som ønsker å møte andre på en uformell måte.

Mer om oppdraget:
Vi holder til i flotte lokaler på Smestad, hvor alt av fasiliteter finnes. Vi har pc, projektor og flippover som kan brukes om det er ønskelig. Vi ønsker å tilby lett servering som f. eks. suppe og rundstykker, og dette vil da være en av oppgavene til gruppelederne.

Hvor og når?
Hver onsdag fra kl. 17.30 – kl. 19.30. Oppstart i august. Nærmere dato kommer. Adressen er Solskinnsveien 12, 0376 Oslo.

Er du denne engasjerte kvinnen vi ser etter vil vi gjerne høre fra deg. Send en epost til pamelding@osf.no.

Oslo Sanitetsforening ønsker å løfte frem ditt engasjement og din omtanke for nærmiljøet. Hos Oslo Sanitetsforening tar du del i et fellesskap bygget av innovative kvinner, hvor du har muligheten til å gjøre en forskjell for medmennesker ved å gi av din tid.

Mer om Oslo Sanitetsforening her.