Julebordet 2014 024

Ekte julestemning i Solskinnsveien

Torsdag den 4. desember lyste lyktene i innkjørselen til Oslo Sanitetsforening på Smestad. Det var tid for julebord, og i stuen var det dekket til 40 mennesker. Bordene var pyntet i julens farger og huset ble fylt opp av mennesker – både ansatte, frivillige og medlemmer.

SAMSUNG CSC

Denne desemberkvelden handlet det kun om å kose seg. På programmet stod det mat og drikke, underholdning, og mandel i risgrøten. Etter at fatene med laks, ribbe og annen snadder hadde gått tomme, så fikk en av våre kjære frivillige mandelen og ble dermed vinner av en stor marsipangris. Etter måltidet var det tid for julemusikk med Espen og Kirsti fra Musikkhøgskolen. En sjarmerende og fin intimkonsert ble rundet av med allsang av «Deilig er jorden».

SAMSUNG CSC
Forfatteren Harlan Miller sa en gang, «Jeg skulle ønske vi kunne fylle litt av julestemningen i krukker og åpne en krukke hver måned.» Tenk om det var sånn, at vi kunne spart på den fine og varme stemningen som fylte Solskinnsveien 12 under årets julebord – og at vi kunne kjent litt på den hver måned… Men heldigvis er vi så heldige at vi skal fylle året som kommer med mange andre fine stemninger. I 2015 venter blant annet «fastelavensris-uke» med mye farger, fjær og moro, vi holder sommerfest, og vi arrangerer flere spennende medlemsmøter. Vi i Oslo Sanitetsforening håper at mange av dere kommer innom, og bli med og bidra til at også 2015 blir et vellykket og stemningsfullt år!