Den store sommerfesten

Da er den store sommerfesten overstått med brask og bram. Det skortet ikke på stemning selv om uværet bestemte seg for å komme akkurat den 15. juni. Gjestene strømmet til Solskinnsveien 12 og tatt imot av sterke kvinner som Kleopatra, Tante Sofie, Mary Poppins, Pippi Langstrømpe, Malala Yousafzai og Ronja Røverdatter.

Fantastisk mat fra så og si alle verdenshjørner ble stuet inn på kjøkkenet, folk stimet til og fikk nye smaksopplevelser. Tusen takk til alle som tok med seg inspirerende og nydelig mat!

Det blir ikke fest uten dans og spesielt ikke indisk dans. Sudipa Chakraborty fyrte løs og førte mange av gjestene inn i den lekne indiske dansen med stor entusiasme og latter. Tusen takk for det! Deretter brakte det løs med de nydeligste kaker. Sjørøverbåten til Pippi som var dekket med skatter, kanoner, krokodiller og dinosaurer ble spist med stor begeistring av både store og små. Festens ferd gikk så over i en intens og spennende skattejakt hvor Kleopatra løp av gårde med et mystisk egg. Alle barna var hakk i hel, og turen gikk hele veien opp på loftet og ned i kjelleren. Barna fant Kleopatra og fikk forsynt seg med hjerter i gull og sølv og «skattejakt» var det store leketemaet etterpå.

For å virkelig vise gjestene hva det vil si å være en sterk jente, hadde Sisterhood-jentene tatt på seg utfordringen å danse for alle gjestene. Med indianerstriper i ansiktet viste de en dans som symboliserte styrke og mot. Tusen takk til jentene i Sisterhood som satte prikken over I-en for kvelden.

Kvelden ble så jazzet opp til fantastiske rytmer med humoristiske Pippi-toner av Saksofonist Sigrid Aftret og pianist Lucas Fosheim Wienskol. Vi i Oslo Sanitetsforening er så takknemlige til alle som bidro til å gjøre Den store sommerfesten år 2016 til en morsom dag og et godt minne.

Fotograf var Matthis Kleeb Solheim.

OSF_3

OSF_10OSF_5