Trine 002

Vår nye koordinator

Vi i OSF har gleden av å presentere dere for vår nye kollega, Trine Lund. Trine har tatt over som koordinator for Kvinneprat på Tvers, og er foreningens nye sekretær. For dere som ikke har fått hilst på henne enda, så kan vi fortelle at dette er en engasjert person, som brenner for rettferdighet og for at alle skal få like muligheter til utvikling. Trine er opptatt av at alle er ressurser for samfunnet, og at hvis alle bidrar med det de kan skaper vi sammen et bedre samfunn. Trine har arbeidet frivillig med UNICEF, Flyktninghjelpen og Fredskorpset i Latin- Amerika, Asia og Afrika. I Norge har hun arbeidet både for Røde Kors og Frivillighet Norge. Hun er utdanning innen utvikling, miljø og pedagogikk.

Trines hjerte er i utdanningsprogrammet Education for Deprived Students (EDS) i Bangladesh (edsbd.org, se facebook). Trine har arbeidet frivillig med EDS i 10 år. EDS er leksehjelp der fattige barn og ungdommer underviser hverandre før og etter skoletid. De arbeider frivillig og støtter og oppmuntrer hverandre til å ta utdannelse og hjelpe andre. «Det er engasjerende å se at selv om EDS ungdommene er fattige og mange kun spiser to måltider om dagen, er de kjemperessurser for sitt samfunn. Barna som før EDS strøyk på skoleeksamenene får nå toppkarakterer! Disse ungdommene og barna inspirerer meg til å se at alt er mulig hvis en arbeider fra hjertet!», sier Trine.

Trine gleder seg til å bli kjent med kvinnene i Kvinneprat på Tvers, og til å gjøre dette til en inkluderende møteplass der man tar opp aktuelle temaer og praktiserer norsk. «Min forgjenger Tanja Buan har gjort en fantastisk jobb med KpT, så deltakerne får hjelp til å forstå det norske samfunnet, praten rundt lunsjbordet på jobben og føle seg inkludert. Dette arbeidet vil jeg videreføre og legge til nye ideer fra min egen erfaring. Samtidig gleder jeg meg til å bli bedre kjent med hele organisasjonen og dens mangfoldige arbeid med kvinner, helse og inkludering», sier Trine.

Vi i administrasjonen gleder oss til å se Trine i aksjon dette året.

Ønsk henne hjertelig velkommen!