Skjermbilde 2

Tusen takk for at du følger med på vårt arbeid i Oslo Sanitetsforening

Tusen takk for at du følger med på vårt arbeid i Oslo Sanitetsforening – vi setter stor pris på all den støtten og alle de gode ordene vi i administrasjonen har fått i løpet av 2020!

Som daglig leder er jeg særlig stolt at det gode arbeidet mine kollegaer har gjort i løpet av året – de fleste arbeidsdagene har vi gjort vårt kontorarbeid fra våre hjem – men vårt arbeid er likevel slik at vi ofte er ute og treffer frivillige, medlemmer og deltakere i våre aktiviteter. Og vi er så utrolig glade for at vi føler at vi utgjør en forskjell for våre deltakere. At det vi tilbyr av støtte og hjelp virkelig er til støtte og hjelp!

Av og til ser vi også baksiden av Oslo – vi møter faktisk fattigdom på et plan vi kan lese om i avisene – også i Oslo vest finnes det fattigdom. Vi kommer hjem til deltakere som mangler kjøkkenutstyr, varme dyner, sko, eller klær til barna. Eller mangler leker og tegnesaker.

Det er hjerteskjærende – og det er godt å kunne bidra til at deltakerne knyttet til OSF får en bedre hverdag – enten det er veiledning til å reetablere seg i samfunnet eller avlastning i en tidsbegrenset periode. Vi er svært glade for at vi har fått midler fra to private stiftelser til å kunne bistå deltakerne våre direkte når det er behov for det.

Vi er også svært glade og takknemlige for den fantastiske flotte innsatsen som alle frivillige i Oslo Sanitetsforening har gjort i løpet av året. Dere gjør en helt unik forskjell for den enkelte, og gjør at verden blir et bedre sted ved å gi av det mest verdifulle vi har fått utdelt i livet, tid.

Vi føler virkelig at vi gjør jobben vår når tilbakemeldingene fra en av deltakerne våre er «dette blir den beste jula noensinne». Eller når familien som har fått bittesmå babyklær til sin nyfødte premature baby, sender fantastiske bilder av den lille og takker for den oppmuntrende gaven i en utfordrende situasjon. Eller når Home-Start familien ringer og takker for hjelp fra den frivillige, og sier at på grunn av hjelpen så er skilsmissen unngått.

For neste år skal vi arbeide videre for det beste for kvinner, menn og barn tilknyttet våre virksomheter. Vi vil også jobbe videre for at medlemmer og frivillige engasjerer seg i vår virksomhet, enten det er som frivillige i Språkvenn, Strikk for premature, Ressursvenn, Lesevenn, Home-Start, Onsdagstreffen, medlemsmøtene eller jubileumsarrangmentene – eller noe annet vi jobber med som tradisjonsarbeidet vårt.

I disse dager planlegger administrasjonen arbeidet med vårt viktigste tradisjonsarbeid, nemlig fastelavnsrisene for 2021! Vi håper at mange vil kjøpe ris av oss og støtte arbeidet for sårbare grupper også til neste år!

Først og fremst ser vi frem til et godt 2021, med mange gleder og nye opplevelser til det beste for oss alle.

På vegne av alle oss i administrasjonen: Caroline, Goke, Ellen Margrethe, Maria & Maria, Miriam, Susanne og Temertza vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og et godt år!

Vennlig hilsen May Holen Daglig leder.

 

JULEBILDE 1

Juleavslutning for administrasjonen på Teams.  Fra venstre 1. rad; Ellen Margrethe og Maria. Fra venstre 2. rad; May, Susanne & Miriam. Fra venstre 3. rad; Maria & Goke. Caroline & Temertza var ikke til stede.