RL0A1814

OSF inviterer alle russ i Oslo til et gratis event

Vi vet at mange voldtekter skjer i russetiden. I 2016 ble det anmeldt 14 voldtekter, som fant sted i forbindelse med russearrangement. Ifølge Kripos er det stor grunn til å tro at dette kun er toppen av isfjellet, og at mørketallene er store. Den landsdekkende kampanjen «Ja betyr ja» har kommet på plass, som et resultat av mange års medieoppslag om voldtekter i russetiden. Kampanjen har som mål å bevisstgjøre ungdommen på at samtykke til sex er viktig, og at det kun er ja som betyr ja!

Vi i Oslo Sanitetsforening ønsker å jobbe direkte med russen, snakke om voldtekt, sosiale medier og konsekvenser, samt tydeliggjøre hva som faktisk er et overgrep og hva dette innebærer. Torsdag 19. april kl. 18.00-20.00 arrangerer vi derfor en gratis kveld for alle russ i Oslo i Staffeldts gate 4.

Kveldens program:
Sexolog Atle Austad
Organisasjonen Barnas Trygghet
Dixi Ressurssenter
Stian Sandø om Flare
OnklP m/band

Og ikke nok med det! Det vil bli trekning av to festivalpass til Slottsfjellfestivalen, og to dagspass til torsdagen på Øyafestivalen.

Kveldens konferansier: Stian Sandø

Stian santdø 1

Vil du vite mer om dette arrangementet? Gå inn på vår Facebook for mer informasjon: https://www.facebook.com/events/148944129256305/

Mer informasjon om kampanjen finner du her:
https://www.sanitetskvinnene.no/jabetyrja/
https://www.sanitetskvinnene.no/sanitetskvinnene/Ja+betyr+ja.b7C_wBjUWq.ips