Tur

Friskuser på kveldstur

Torsdag 10. september tok «Hurra for helsa»-gjengen beina fatt, og satte kursen opp mot Grefsenkollen. Dette var vår første aktivitetskveld med «Hurra for helsa». Og jammen ble den vellykket! Ikke bare skinte sola varmt over Oslo. Jentene som møtte oss på Storo denne kvelden var også fulle av godt humør, energi og turlyst. Det var flere av deltakerne som aldri hadde vært på Grefsenkollen tidligere. Det var derfor ekstra morsomt når vi endelig nådde toppen.

Foto: Susanne Nygård

Foto: Susanne Nygård

Når vi først hadde kommet oss opp på denne fine høyden var det godt å kunne sette seg ned og nyte en liten matbit, før vi pakket sekken og begynte turen ned igjen.

Foto: Susanne Nygård

Foto: Susanne Nygård

Vi takker alle deltakerne for en super tur. Håper dere hadde det like hyggelig som oss!

Neste «Hurra for helsa»-kveld er torsdag 24. september kl. 17.30-19.30. Denne kvelden holder klinisk ernæringsfysiolog, Kristine Møller sitt første av sine seks foredrag om kosthold og ernæring her i Solskinnsveien 12.

Alle jenter mellom 20-30 år er hjertelig velkomne til å delta på «Hurra for helsa». Dette er et gratis krus, som vi lover vil gi deg positivt påfyll. Ta kontakt med Susanne Nygård på tlf. 23 22 21 16/95 25 34 74 for påmelding eller mer informasjon om dette kurset.

Er du nysgjerrig? Les mer om «Hurra for helsa» her.