Pio 14

Danse workshop & overnatting

Den årlige overnattingen for Sisterhood-jentene fant sted i Solskinnsveien 12 denne helga. Og i år, som i fjor stod både fredagspizza, film og godterier på menyen. MEN, i år hadde vi også noe nytt og spennende på programmet. Vi var nemlig så heldig å få besøk av dansekunstner og kunstnerpedagog Tonje Sannes, som kom hele veien fra Kristiansand for å holde danse workshop med jentene våre både fredags kveld og lørdags morgen. Workshopen var på oppdrag fra PiO (Pårørendesenteret i Oslo) – og inngår i et pilotprosjekt rettet mot ungdom.

Pio 3
Pio 4
Håp, drømmer, sorg og redsel var blant de temaene som jentene snakket om og forsøkte å beskrive, før de videre beveget seg over i dans – full av følelsesuttrykk.  Det skulle vise seg at årets Sisterhood-jenter er en gruppe dansere. Både gruppelederne og Sannes ble imponerte over hva disse jentene fikk til. På få timer hadde alle lært seg den flotteste koreografien, full av følelser og sterke bevegelser.

Pio 12 Pio 13
Pio 10Vi håper at vi får til et videre samarbeid med Tonje Sannes i løpet av våren, og at jentegruppen vår på et eller annet tidspunkt får vist frem resultatet av denne fine workshopen. Og dersom vi får til en liten forestilling – ja, da bør du komme!