pexels andre furtado 2617210

Ressurser for deg som venter barn

Sanitetskvinnene har alltid hatt fokus på helse hos kvinner, spesielt når det kommer til graviditet og barsel. I anledning «Verdens helsedag» har vi samlet noen av ressurssidene til N.K.S. som er laget for å gjøre både både fysisk og psykisk helse under svangerskap og barsel litt lettere!

I sammenheng med Kvinnedagen lanserte Norske Kvinners Sanitetsforening i år «Svanger» en ny side på facebook som ser nærmere på forskning om helse i svangerskap og barsel. Siden inneholder en serie bestående av seks videoer med informasjon om forskjellige aspekter ved svangerskap og barsel, alt fra bruk av legemidler til hvordan forebygge fødselsdepresjon. Du kan også finne en oversikt over serien og innholdet i hver episode på hjemmesiden til N.K.S.

I tillegg har N.K.S. siden 2015 tilbudt nettprogrammet «Mamma Mia» – et gratis, forskningsbasert selvhjelpsprogram som både mor og parter kan følge. Mamma Mia gir deg støtte og informasjon for å styrke helse og fremme trivsel på veien til å bli mamma. Det gir også begge foreldre mulighet til å finne seg til rette i rollen som kommende forelder.

Ta en titt under for mer informasjon om Mamma Mia, og besøk sidene til N.K.S. for påmelding!

Mammamia