Matheasdatter Bj rk Foto Hans Otto Tangen

Velkommen til foredrag

Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hvordan kan vi ta vare på de gode følelsene og sørge for at kjærligheten holder seg varm? Den 23. november kl. 18.00 kan du høre forfatter og parterapeut Bjørk Matheasdatter snakke om kjærligheten.

Frode Thuen sier om henne: «Jeg tviler på om det er noen i Norge som kan formidle kjærlighetslivets mange gleder og utfordringer med så stor inderlighet og varme, innsikt og klokskap som det Bjørk Matheasdatter gjør.»

Matheasdatter har skrevet boken «Å elske og bli elsket- hvordan ta vare på kjærligheten». Boka kom ut på Gyldendal i vår, og lå på bestselgerlistene i hele sommer, den kommer nå i tredje opplag. Gjennom flere år har hun holdt samlivskurs og foredrag om dette aktuelle temaet. Kanskje har du lest spalten hennes i Dagbladet om kjærlighet og samliv?

I foredraget vil hun gjennom fortellinger, forskning og praktiske tips, gi det viktigste vi må vite for at kjærlighetsforhold og andre nære relasjoner skal fungere godt. Kom og la deg inspirere! Ta gjerne med deg en eller flere du er glad i. Denne kvelden er åpen for alle – både kvinner og menn. Det er gratis for alle våre medlemmer. Kr. 100,- for alle andre.

Sted: Solskinnsveien 12, Smestad.

Foto: Hans-Otto Tangen

9788205501300