sy

Sykurs

Sommeren er over, nå er vi i gang igjen! Velkommen til sykurs for nybegynnere hos OSF!

Kurset er lagt til 7 kvelder i perioden september til november. Datoene er 03.09, 17.09, 15.10, 29.10, 12.11, 26.11 og 28.11 (torsdag) kl. 18.30-20.30. Det er mulig det blir noen forandringer av datoer, så følg med på vår aktivitetskalender.

Vi holder til i Solskinnsveien 12 på Smestad – 10 minutter gange fra t-banen på Smestad. Ta bane 2 eller 3 til Smestad. Det er parkeringsplass utenfor dersom du vil benytte deg av bil.

Det er kurs for nybegynnere, for både kvinner og menn. Hver kurskveld bygger på hverandre. Det er kun for våre medlemmer i OSF.

Meld deg inn i dag, så kan du blir med! OSF stiller med symaskiner og kjøper materiale den første gangen. Siden kjøper deltakerne stoff selv. Hver kurskveld bygger på hverandre, og det er begrenset antall plasser. Derfor er det viktig at du kan komme de fleste kurskveldene.

Påmelding til Olga: kreative@osf.no. Husk å skriv ditt navn, e-post, telefonnummer og om du kan bringe egen symaskin. Det er «førstemann til mølla», ikke nøl med å melde deg på!