pexels photo 332835

Trening gir overskudd i hverdagen

I mai er det Holmennkoll-stafetten og vi som organisasjon skal delta for aller første gang – vil du være med å løpe med oss?

Fysisk aktivitet har også positive effekter på hjernen i form av reduksjon av angst og forbedret søvn. Når du er aktiv, skjer det ting i kroppen som du legger merke til med én gang, som for eksempel at du blir litt andpusten, får høyere puls og blir varmere. Om du øker aktivitetsnivået over tid, vil du merke at du får bedre kondisjon, klarer mer i hverdagen og blir sterkere.

Regelmessig fysisk aktivitet eller trening gir overskudd i hverdagen og har mange positive effekter på både fysisk og psykisk helse.

Vi får spennende besøk av Stine som er trener på Barrys Bootcamp i Oslo. Stine skal gi oss gode tips og lette øvelser for en sterkere og sunnere hverdag. Hun skal forberede oss til Holmenkoll-stafetten som er lørdag 9. mai.

Følg oss enten på Facebook eller på hjemmesiden vår for mer informasjon.

Ønsker du å melde deg på allerede nå så skriv til pamelding@osf.no, fortell oss gjerne hvilken etappe du kan tenke deg å løpe samt størrelse du trenger til T-skjorten vi lager.

Vi gleder oss!