B9A4511

En varm og stemningsfull sommerfest

Oslo Sanitetsforening sin årlige sommerfest gikk av stabelen i går – og det ble en suksess, om vi får lov til å si det selv. Deilig vannmelon var skåret opp, velkomstdrinken kjølte oss ned i den deilige sommervarmen, isen smeltet fort og latteren satt løst.Vi i Solskinnsveien hadde gjort oss klare for storinnrykk til årets sommerfest, og vi kunne by på deilig hjemmelaget Chili con carne og pølser til alle barna. Det var kransekake og iskrem, ansiktsmaling for barna, og de som ønsket kunne gjøre et kupp eller to på vårt lille loppemarked.

B9A4286

Vi var en herlig gjeng i alle aldre, som koste oss i det fine været. Vi avsluttet kvelden med flott underholdning fra Shilpi, som danset nydelige indiske danser for oss. Sisterhood jentene fremførte et fint klapp- og sangnummer, og koret Retro Singers avsluttet det hele med Mountain Music.

En ekstra stor takk til Gunnar Ruud, Rema 1000 Torggata, Peloton, Filmweb, Egmont og Meny på Røa, Coop Extra på Makrellbekken og Stor Cash på Brobekk, som alle sponset oss og gjorde en ekstra stor stas på festen vår.  TUSEN TAKK!

Ett år til neste gang – vi gleder oss allerede.

God sommer fra oss til dere!

B9A4313

B9A4311

B9A4241