Vi søker deltakere til Motherhood – mor i nytt land!

Er du mor og har nylig flyttet til Norge? Nå kan du bli med på Motherhood – mor i nytt land, et gratis refleksjons- og veiledningsprogram for innvandrerkvinner. Her kan du møte andre mødre, dele erfaringer og få støtte i foreldrerollen. Oppstart er 21. oktober, og vi søker nye deltakere!

Hva er Motherhood – mor i nytt land?

Motherhood er et lavterskeltilbud der du møter andre kvinner som oppdrar barn i Norge. Gjennom åtte samlinger får du mulighet til å dele erfaringer, snakke om utfordringer og reflektere rundt det å være mor i et nytt land. Frivillige gruppeledere vil lede samtalene og gi deg verktøy som gjør deg tryggere i din rolle som mor.

Dette snakker vi om i samlingene:

  • Barns utvikling og oppdragelse
  • Grensesetting og hvordan samarbeide med skoler og andre offentlige tjenester
  • Dine rettigheter som mor i Norge

Koordinator Lena Fossen forklarer hvorfor programmet er viktig:
– Mange innvandrermødre føler seg ofte alene i møte med et nytt samfunn. I Motherhood får de et fellesskap og støtte fra andre som har lignende erfaringer, sier hun.

Lena Fossen

Koordinator for Motherhood – mor i nytt land, Lena Fossen, ønsker nye deltakere velkommen og oppfordrer til å spre ordet om tilbudet.

Hvorfor bli med?

Gjennom Motherhood blir du kjent med andre mødre som deler dine erfaringer. Du får hjelp til å forstå det norske systemet og støtte til å håndtere utfordringene som følger med å oppdra barn i et nyttland.

– Dette programmet gir mødrene en trygg arena hvor de kan snakke fritt, stille spørsmål og få støtte i foreldrerollen, sier koordinator Lena Fossen.

Praktisk informasjon:

  • Oppstart: oktober
  • Antall samlinger: 8
  • Pris: Gratis
  • Mulighet for barnepass

Meld deg på nå!

Er du interessert i å delta? Send oss en e-post på lena.fossen@osf.no for mer informasjon og påmelding. Vi gleder oss til å høre fra deg!