Kurskveld 1 av 6 - Introduksjon til Home-Start Familiekontakten

24aug17:0020:00Kurskveld 1 av 6 - Introduksjon til Home-Start Familiekontakten17:00 - 20:00(GMT-11:00)

Detaljer

Det er viktig å merke seg at dette er den første av totalt seks kurskvelder for å bli en familiekontakt.

Gjennom deltakelse på alle seks kurskvelder vil du få et omfattende og grundig fundament som familiekontakt i Home-Start. Etter fullført kurs vil du motta et kursbevis som bekreftelse på din deltakelse og kompetanse som familiekontakt i Home-Start. Dette kan være verdifullt å vise frem for fremtidige arbeidsgivere eller organisasjoner du ønsker å engasjere deg i.

Den første kurskvelden gir vi en grundig introduksjon til Home-Start Familiekontakten. Kvelden vil også dekke viktige emner knyttet til å være en familiekontakt, og du vil få en oversikt over hva som forventes av deg i denne rollen. Vi går også gjennom tauhetsplikt og politiattest.

Det vil være matservering ved ankomst. Letteste adkomst er T-bane 2 eller 3 / buss 23 eller 24 til Smestad, deretter fem minutters gange langs Viggo Hansteens vei i retning Storo. Vi holder til på venstre side av veien/Ring 3 mot Storo. Følg skilting mot Oslo Sanitetsforening. Vi holder til rett bak brannstasjonen. Parkeringsmulighetene er gode.

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med koordinator i Home-Start Familiekontakten Ellen Margrethe Arentz-Hansen på epost: ellen.margrethe@osf.no eller på telefon 908 32 147.

 

Mer

Tid

24. august 2023 17:00 - 20:00(GMT-11:00)