Åpen syverksted!

30jun17:0019:00Åpen syverksted!17:00 - 19:00(GMT-11:00)

Detaljer

Vi inviterer til åpen syverksted der du er velkommen til å komme og reparere noe, lage noe selv eller få tips. 

Vi har begrenset med symaskiner tilgjengelig, så det kan være lurt å komme tidlig hvis du ønsker å bruke en av våre maskiner. Ta gjerne med din egen symaskin hvis har en.

I anledning  av kvelden har vi fått tak i Barbara Ruis som skal være tilstede! Hun er en erfaren kostymedesigner fra Nederland. Med over 6 års erfaring i teaterkostymebransjen og et sterkt ønske om å spre gleden ved å sy og lage egne klær, startet hun sitt eget syatelier RockingStitch. I 2014 åpnet hun sitt eget systudio og har siden den gang undervist hundrevis av mennesker i alle aldre og ferdighetsnivåer. Hun har også arrangert klasser, håndverkseventer og treff for kreative sjeler. De siste årene har hun fortsatt med undervisning, blogging og skaping av kreativt innhold for sosiale medier.

Barbara snakker engelsk, men forstår litt norsk. Så ikke nøl med å spørre på norsk, men vær oppmerksom på at hun vil svare på engelsk.

Dette syverkstedet er bare en smakebit på det som kommer til høsten! Følg med på våre kanaler fremover for mer informasjon om det faste sytilbudet vi vil starte opp.

Mer

Tid

(Fredag) 17:00 - 19:00(GMT-11:00)