Medlemskveld: Karriereendring i voksen alder

07sep17:0019:30Medlemskveld: Karriereendring i voksen alder17:00 - 19:30(GMT-11:00)

Detaljer

Vi har gleden av å invitere deg til en kveld fylt med innsikt, kunnskap og refleksjon rundt temaet karriereendring i voksen alder. Dette arrangementet gir deg en unik sjanse til å dykke dypere inn i drivkraften bak karriereendringer, utforske dine personlige verdier og kompetanse, samt reflektere over spesielle aspekter ved kvinners karriereveier.

Hva kan du forvente på medlemskvelden?

  • Spesialgjest: Anita Ledang – Som er karriereveileder hos Manus Motivasjon vil dele sin ekspertise om karriereendring i voksen alder.
    Anita har en utdanning innen Siviløkonomi fra BI og en Mastergrad i Business og Administrasjon fra NHH. Hun har også en NLP Coach-utdannelse fra MetaResource AS. I tillegg til sin erfaring som karriereveileder, har Anita også deltatt som instruktør i Tilrettelagt Karriereveiledning. Her har hun arbeidet med mennesker som av ulike grunner har vært utenfor arbeidslivet og har bistått dem med å finne veien tilbake.Du vil få innsikt i årsaker, motivasjon og livssituasjoner som påvirker karriereveivalg, spesielt med fokus på kvinners valg og helse.
  • Interaktiv Workshop: Utforsk dine verdier og kompetanse. Sammen vil vi utforske verdien av å forstå dine personlige verdier og kompetanse når det kommer til karriereendringer.
  • Muligheter for Nettverksbygging: Møt Likesinnede og Del Erfaringer Kvelden gir en unik mulighet til å møte andre nysgjerrige individer som deler interessen for karriereutvikling i voksen alder. Del dine erfaringer, lytt til andres historier og knytt verdifulle kontakter.


Påmelding: Da antall plasser er begrenset, anbefaler vi å sikre din plass i god tid. Det vil også være servering av varmmat, så skriv gjerne i påmeldingen om eventuelle matallergier. Påmelding kan gjøres ved å kontakte oss på pamelding@osf.no innen 4. september.

 

Mer

Tid

(Torsdag) 17:00 - 19:30(GMT-11:00)