Livsstilsendring og folkehelse

03mar18:3019:15Livsstilsendring og folkehelse18:30 - 19:15(GMT+00:00)

Detaljer

Vi får besøk av Stine Hjelvik som er Region Studio Manager i Oslo, hun har jobbet som PT i 5 år, og har siden 2015 jobbet  på Barry’s Bootcamp i Oslo.

Stine er utdannet personlig trener og har en bachelor innen «Livsstilsendring og folkehelse».

Stine kommer til oss i Solskinnsveien 12, tirsdag 3. mars for å snakke om at alle monner drar, hvilke enkle grep man kan gjøre i hverdagen for å få en stor effekt. At man må ta tak i de små tingene som koster så lite, men som utgjør mest. Hvordan få trening og bevegelse inn i en travel hverdag, hva skal man prioritere og når.

Hun kommer til å gå gjennom hvor man bør begynne, hva er lurt å starte med og hvor fokuset bør være i de forskjellige fasene man går igjennom fra man starter å trene til man er godt i gang.

Dette er en kick start til Holmenkollstafetten lørdag 9. mai. Vi har fortsatt noen ledige plasser, så meld deg på til pamelding@osf.no om du ønsker å løpe med oss.

Vi ønsker velkommen til et energifylt og motiverende foredrag. Det er begrenset antall plasser så meld deg på til pamelding@osf.no.

Etter foredraget er dere som skal løpe med oss på Holmenkollstafetten velkommen til en felles treningstime på Barry’s Bootcamp. Timen starter klokken 20.00 og OSF dekker kostnaden. Ta med skift og inne-løpesko. Garderobe, dusj, såpe, shampoo og skap finnes på Barry’s.

Mer

Tid

3. mars 2020 18:30 - 19:15(GMT+00:00)