Kurskveld 3 av 6 - Home-Start Familiekontakten

07sep17:0020:00Kurskveld 3 av 6 - Home-Start Familiekontakten17:00 - 20:00(GMT-11:00)

Detaljer

Det er viktig å merke seg at dette er den tredje av totalt seks kurskvelder for å bli en familiekontakt.

Gjennom deltakelse på alle seks kurskvelder vil du få et omfattende og grundig fundament som familiekontakt i Home-Start. Etter fullført kurs vil du motta et kursbevis som bekreftelse på din deltakelse og kompetanse som familiekontakt i Home-Start. Dette kan være verdifullt å vise frem for fremtidige arbeidsgivere eller organisasjoner du ønsker å engasjere deg i.

Vi får besøk av Brusetkollen, som er en barneverninstitusjon i Asker. Kurskvelden vil fokusere på viktigheten av identifisering av familiers behov, effektiv kommunikasjon med både barn og foreldre, samt refleksjon rundt familiekontaktens engasjement og personlige grenser. Under kveldens tema inngår også barnevernet.

Det vil være matservering ved ankomst. Letteste adkomst er T-bane 2 eller 3 / buss 23 eller 24 til Smestad, deretter fem minutters gange langs Viggo Hansteens vei i retning Storo. Vi holder til på venstre side av veien/Ring 3 mot Storo. Følg skilting mot Oslo Sanitetsforening. Vi holder til rett bak brannstasjonen. Parkeringsmulighetene er gode.

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med koordinator i Home-Start Familiekontakten Ellen Margrethe Arentz-Hansen på epost: ellen.margrethe@osf.no eller på telefon 908 32 147.

Mer

Tid

7. september 2023 17:00 - 20:00(GMT-11:00)