Kurskveld 1 av 4 - Introduksjon til Ressursvenn

31aug17:0020:00Kurskveld 1 av 4 - Introduksjon til Ressursvenn17:00 - 20:00(GMT-11:00)

Detaljer

Det er viktig å merke seg at dette er den første av totalt fire obligatoriske kurskvelder for å bli en Ressursvenn.

Ved å delta på alle fire kurskveldene i Ressursvenn-programmet, vil du oppnå en omfattende og grundig kunnskapsbase som frivillig. Etter fullføring av kurset vil du motta et kursbevis som bekrefter din deltakelse og kompetanse som Ressursvenn. Dette beviset kan være verdifullt når du søker hos fremtidige arbeidsgivere eller ønsker å engasjere deg i ulike organisasjoner.

Den første kurskvelden får man en innføring. Kvelden vil også dekke Oslo Krisesenters historikk, og vi får besøk av leder av dagsenteret på OK. Vi går gjennom teori: hva er vold og de ulike typene av vold.

Det vil være matservering ved ankomst. Letteste adkomst er T-bane 2 eller 3 / buss 23 eller 24 til Smestad, deretter fem minutters gange langs Viggo Hansteens vei i retning Storo. Vi holder til på venstre side av veien/Ring 3 mot Storo. Følg skilting mot Oslo Sanitetsforening. Vi holder til rett bak brannstasjonen. Parkeringsmulighetene er gode.

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med koordinator i Ressursvenn og Lesevenn Guro Dragset på epost: guro.dragset@osf.no.

Mer

Tid

31. august 2023 17:00 - 20:00(GMT-11:00)